RETETA
Cantitati pentru o rama 60 x 40 cm.
1. PREPARARE BLAT | ||
CREDI CAKE CHOKOLADA | 1250 | g |
Oua | 440 | g |
Ulei | 500 | g |
Apa | 380 | ml |
Total | 2570 | g |
• Se mixeaza ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteza medie. • Compozitia se toarna in interiorul unei tavi de copt. Se coace 20-25 min la 170-180° C. |
||
2. PREPARARE CREMA 1 | ||
CREDI BAVAROIS CHOCO | 250 | g |
CRELINE | 1000 | g |
Apa | 250 | ml |
Total | 1500 | g |
• Se amesteca apa cu Credi Fond Choco si se adauga treptat frisca semibatuta. | ||
3. PREPARARE CREMA 2 | ||
CREDI BAVAROIS LEMON | 200 | g |
Apa | 250 | ml |
CRELINE | 1000 | g |
Total | 1450 | g |
• Se amesteca apa cu Credi Fond Lemon, se adauga treptat frisca semibatuta. | ||
4. COMPOZITIE BEZEA | ||
CREDI SUPER BEZEA | 100 | g |
Apa (50° C) | 100 | ml |
Zahar | 100 | g |
Total | 300 | g |
• Se mixeaza ingredientele 10 min. la viteza mare. | ||
FINISARE PRAJITURA • Se aseaza blatul de ciocolata in interiorul unei rame metalice de 60x40 cm. • Se intinde crema de ciocolata si se completeaza cu crema de lamaie. • Se lasa la frigider 1-2 ore. • Dupa racire se acopera cu un strat subtire de bezea si se flambeaza cu ajutorul unei lampi cu gaz. • Se portioneaza la gramajul dorit si se decoreaza cu elemente decor din ciocolata si cu fructe. |
Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.