Tort Summer Time

Un tort racoritor, cu zmeura parfumata.

RETETA
Cantitati pentru 2 torturi de ~1 kg. 

1.  PREPARARE FOAIE DE RULADA     
CREDI ROLMIX CLASSIC   100  g
Oua   100  g
Total 200  g
•    Se mixeaza ingredientele 10 min. la viteza mare.
•    Compozitia obtinuta se intinde in grosime de 1 cm pe o tava tapetata cu hartie.
•    Coacere: 220° C/5-6 min
 
2.    PREPARARE JELEU ZMEURA    
CREDI FRUITS RASPBERRY  400  g
 Apa 375  ml
 Zahar  75  g
 CREDIGEL INSTANT  30  g
Total 880  g
•    Se pun la incalzit filling-ul de zmeura si apa. Se amesteca continuu cu telul pana cand amestecul incepe sa fiarba. 
•    Se adauga zaharul si pudra instant si se continua fierberea 1-2 min.
•    Compozitia obtinuta se toarna in forme siliconate care se introduc la congelator.
     
 3.   PREPARARE CREMA     
 CREDI WHITE COATING 340  g
 Lapte 250  ml
 Galbenus    50  g
 Zahar    40  g
 CRELINE  340  g
 Gelatina  15  g
 Total  1035  g
•    Se fierbe laptele, se adauga galbenusul batut cu zaharul si se continua fierberea pana la temperatura de 85° C. 
•    Compozitia se lasa la temperat 5-10 min.
•    In compozitia temperata se adauga pe rand gelatina incalzita, ciocolata topita si frisca semi-batuta.
     
FINISARE
•    Se decupeaza un capac din foaia de rulada si se monteaza in interiorul unui cerc metalic. 
•    Se toarna mousse-ul de ciocolata alba si se monteaza deasupra jeleul de zmeura congelat. Se lasa la rece 1-2 ore. 
•    Finisarea se realizeaza cu elemente decor din ciocolata si cu fructe.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.