Trois Chocolats

1.  PREPARARE FOAIE RULADA      
CREDI ROLLMIX CLASIC  200  g 
Oua  200  g 
Total  400

 g 

•    Se mixeaza ingredientele 10 min. la viteza mare.
•    Compozitia obtinuta se intinde pe tava tapetata cu hartie.
•    Coacere: 200-220° C/6-7 min.
 
 2.  PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA NEAGRA    
Lapte  375  g 
Galbenus  90  g 
Zahar  75  g
CHOCOFINE DARK 60%   540   g
CRELINE  540  g
Gelatina  22  g 
Total  1642  g
 •    Se fierbe laptele, se adauga galbenusul batut cu zaharul si se continua fierberea pana la temperatura de 85° C. 
•    Compozitia se lasa la temperat 5-10 min.
•    In compozitia temperata se adauga pe rand gelatina incalzita, ciocolata topita si frisca semi-batuta.
     
 3. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA CU LAPTE    
 Lapte  375  g
 Galbenus  90  g
 Zahar  75  g 
 CHOCOFINE MILK  540  g
 CRELINE  540  g 
 Gelatina  22  g 
 Total  1642  g
 •    Se prepara ca si mousse-ul de ciocolata neagra.    
     
 4.  PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA    
 Lapte  375  g
 Galbenus  90  g
 Zahar  75  g
 CHOCOFINE WHITE  540  g
 CRELINE  540  g
 Gelatina   22  g
 Total     1642  g
 •    Se prepara ca si mousse-ul de ciocolata neagra.    
     
 FINISARE 
•    Se aseaza foaia de rulada in interiorul unei rame de 60x40 cm. Se toarna mousse-ul de ciocolata neagra si se lasa 10 min. la racit. 
•    Se toarna mousse-ul de ciocolata cu lapte, se lasa din nou la racit 10 min, apoi se toarna si mousse-ul de ciocolata alba. Se lasa cateva ore la rece pentru stabilizare.
•    Dupa racire se aplica un strat subtire de CREDI GLAZE NEUTRAL, se portioneaza si se decoreaza.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.