Placinta cu Dovleac Linco Patisero

Preparata dupa o reteta traditionala romaneasca, placinta cu dovleac de la Linco Patisero este o alegere inspirata si usor de preparat pentru un desert special.  

Aluat 45%: Faina alba de grau, apa, uleiuri vegetal rafinat, amidon din porumb, sare, conservant (sorbat de potasiu).  

Umplutura 55%: dovleac (82%), zahar, faina alba din grau, scortisoara (0.2%). 

Contine gluten de grau

Declaratie nutritionala

100g produs

1 portie = 100g

%CR*/portie

CZR total

Valoare energetica

1076kJ/256kcal

1076kJ/256kcal

12.20%

8400kJ/2000kcal

Grasimi

10.7g

10.7g

15.2%

70

- din care acizi grasi saturati

1.1g

1.1g

5.5%

20

Glucide

35.9g

35.9g

13.8%

260

- din care zaharuri

7.5g

7.5g

8.4%

90

Proteine

3.1g

3.1g

6.1%

50

Sare

0.4g

0.4g

6.7%

6

 

*CR- Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400kJ/ 2000 kcal) 1 portie=100g. Contine 8 portii x 100g.

INSTRUCTIUNI DE PASTRARE 

Produs congelat Rapid 
A se pastra la -18C.  A nu se prepara in cuptorul cu microunde. A nu se recongela dupa decongelare. Mod de pastrare acasa:, in congelator, la -18C pana la data inscriptionata pe ambalaj. 

Tip ambalaj: punga de plastic
Termen de valabilitate: 12 luni

1. Incalziti in prealabil cuptorul la 190oC (foc mediu).

2. Scoateti placinta din congelator si indepartati ambalajul.

3. Introduceti in cuptor placinta congelata impreuna cu tava de aluminiu.

4. Coaceti pana la rumenire, 40-50 min, in functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

5. Dupa coacere, se aseaza un servet umed pe placinta si se lasa sa se raceasca aproximativ 20 de minute, daca vrei sa fie si mai frageda, cu 10minute inainte de a fi gata, unge placinta cu 20-30ml de lapte. 

Produsele noastre



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.