O rulada usoara, racoritoare, care combina gustul unei creme de vanilie cu cel al unei creme cu iaurt, totul “asezat” intr-o forma extrem de atragatoare cu ajutorul unei foi de rulada foarte fine.
RETETA
1. PREPARARE FOAIE DE RULADA | ||
CREDI ROLMIX CLASSIC | 500 | g |
Oua | 500 | g |
Total | 1000 | g |
• Se mixeaza toate ingredientele la viteza medie circa 5-10 min. • Se imparte compozitia in doua si intr-una din portii se adauga ~20 g cacao care se omogenizeaza in masa. • Coacere: 200° C/4-5 min./in tava de 60x40 cm. • Rezultat: doua foi de rulada, una alba si una cu cacao. |
||
2. PREPARARE KREM NAPOLEON | ||
KREM NAPOLEON | 400 | g |
Apa rece | 1000 | ml |
Total | 1400 | g |
• Mixati ingredientele la viteza medie pana la obtinerea unei texturi omogene (2-3 min.) | ||
3. PREPARARE KREM NAPOLEON YOGURT | ||
KREM NAPOLEON YOGURT | 400 | g |
Apa rece | 1000 | ml |
Total | 1400 | ml |
• Mixati ingredientele la viteza medie pana la obtinerea unei texturi omogene (2-3 min.) | ||
4. FILLING FRUCTE | ||
CREDI FRUITS WILDBERRY | 250 | g |
4. DECOR | ||
CREDICAU VERMICELLI | 150 | g |
FINISARE • Se intinde foaia de rulada alba pe masa. Peste ea se intinde un strat subtire de filling de fructe de padure peste care se intinde un alt strat de Krem Napoleon Yoghurt (cu o grosime de aprox. 1 cm). • Se adauga foaia de rulada cu cacao, “creponata” in 4 straturi (vezi foto). Intre straturile acesteia se toarna cu posh-ul Krem Napoleon. • Folosind foaia de rulada alba, se ruleaza intreaga compozitie ca o rulada individuala. • Se introduce la rece aprox. 2 ore. Dupa acest timp se scoate produsul, se unge suprafata ruladei cu un strat subtire de Krem Napoleon Yoghurt. • Se portioneaza rulada in felii cu grosimea de 2 cm. • Se introduce in chesa fiecare bucata de rulada si se baroteaza cu vermicelli. |